Item type |
紀要論文(ELS) / Departmental Bulletin Paper(1) |
公開日 |
2021-03-15 |
タイトル |
|
|
タイトル |
食品添加物に関する研究 (第3報) 市販食品の漂白剤の使用実態ならびに干瓢中二酸化硫黄量の変動について |
タイトル |
|
|
タイトル |
Studies on the Food Additives (Part 3) Actual Contents of Bleaching Agents in Foods on the Market and Changes in the Concentration of Sulfur Dioxide Consumed in Dried Gourdshavings |
|
言語 |
en |
言語 |
|
|
言語 |
jpn |
キーワード |
|
|
主題Scheme |
Other |
|
主題 |
市販食品 |
キーワード |
|
|
主題Scheme |
Other |
|
主題 |
漂白剤 |
キーワード |
|
|
主題Scheme |
Other |
|
主題 |
表示 |
キーワード |
|
|
主題Scheme |
Other |
|
主題 |
二酸化硫黄 |
キーワード |
|
|
主題Scheme |
Other |
|
主題 |
亜硫酸塩 |
キーワード |
|
|
主題Scheme |
Other |
|
主題 |
蒸留ヨウ素法 |
キーワード |
|
|
主題Scheme |
Other |
|
主題 |
干瓢 |
資源タイプ |
|
|
資源タイプ識別子 |
http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 |
|
資源タイプ |
departmental bulletin paper |
ID登録 |
|
|
ID登録 |
10.18928/00000756 |
|
ID登録タイプ |
JaLC |
その他(別言語等)のタイトル |
|
|
|
Studies on the Food Additives (Part 3) Actual Contents of Bleaching Agents in Foods on the Market and Changes in the Concentration of Sulfur Dioxide Consumed in Dried Gourdshavings |
著者 |
藤井, 俊子
武政, 睦子
Fujii, Toshiko
Takemasa, Mutsuko
|
著者別名 |
|
|
|
識別子Scheme |
WEKO |
|
|
識別子 |
9423 |
|
|
姓名 |
Fujii, Toshiko |
著者別名 |
|
|
|
識別子Scheme |
WEKO |
|
|
識別子 |
9424 |
|
|
姓名 |
Takemasa, Mutsuko |
著者所属(日) |
|
|
|
川崎医療短期大学栄養科 |
著者所属(日) |
|
|
|
川崎医療短期大学栄養科 |
著者所属(英) |
|
|
|
en |
|
|
Department of Nutrition, Kawasaki College of Allied Health Professions |
著者所属(英) |
|
|
|
en |
|
|
Department of Nutrition, Kawasaki College of Allied Health Professions |
書誌情報 |
川崎医療短期大学紀要
en : Bulletin of Kawasaki College of Allied Health Professions
号 10,
p. 87-90,
発行日 1990-12-25
|
その他(別言語)の雑誌名 |
|
|
|
Bulletin of Kawasaki College of Allied Health Professions |
ISSN |
|
|
収録物識別子タイプ |
ISSN |
|
収録物識別子 |
0287-3028 |
雑誌書誌ID |
|
|
収録物識別子タイプ |
NCID |
|
収録物識別子 |
AN10067901 |