Item type |
紀要論文(ELS) / Departmental Bulletin Paper(1) |
公開日 |
2021-03-15 |
タイトル |
|
|
タイトル |
短期大学学生の食生活について (第2報) 加工食品の摂取状況などについて |
タイトル |
|
|
タイトル |
Surveys on the Dietary Life in the College Students (Part 2) A Questionnaire Survey on the Intake of Processed Food Stuffs in the College Students |
|
言語 |
en |
言語 |
|
|
言語 |
jpn |
キーワード |
|
|
主題Scheme |
Other |
|
主題 |
食品の安全性 |
キーワード |
|
|
主題Scheme |
Other |
|
主題 |
加工食品 |
キーワード |
|
|
主題Scheme |
Other |
|
主題 |
摂取度 |
キーワード |
|
|
主題Scheme |
Other |
|
主題 |
入手方法 |
資源タイプ |
|
|
資源タイプ識別子 |
http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 |
|
資源タイプ |
departmental bulletin paper |
ID登録 |
|
|
ID登録 |
10.18928/00000699 |
|
ID登録タイプ |
JaLC |
その他(別言語等)のタイトル |
|
|
|
Surveys on the Dietary Life in the College Students (Part 2) A Questionnaire Survey on the Intake of Processed Food Stuffs in the College Students |
著者 |
藤井, 俊子
山田, 佳世子
大森, 健三
Fujii, Toshiko
Yamada, Kayoko
Omori, Kenzo
|
著者別名 |
|
|
|
識別子Scheme |
WEKO |
|
|
識別子 |
8683 |
|
|
姓名 |
Fujii, Toshiko |
著者別名 |
|
|
|
識別子Scheme |
WEKO |
|
|
識別子 |
8684 |
|
|
姓名 |
Yamada, Kayoko |
著者別名 |
|
|
|
識別子Scheme |
WEKO |
|
|
識別子 |
8685 |
|
|
姓名 |
Omori, Kenzo |
著者所属(日) |
|
|
|
川崎医療短期大学栄養科 |
著者所属(日) |
|
|
|
川崎医療短期大学栄養科 |
著者所属(日) |
|
|
|
川崎医療短期大学医療秘書科 |
著者所属(英) |
|
|
|
en |
|
|
Department of Nutrition, Kawasaki College of Allied Health Professions |
著者所属(英) |
|
|
|
en |
|
|
Department of Nutrition, Kawasaki College of Allied Health Professions |
著者所属(英) |
|
|
|
en |
|
|
Department of Medical Secretarial Science, Kawasaki College of Allied Health Professions |
書誌情報 |
川崎医療短期大学紀要
en : Bulletin of Kawasaki College of Allied Health Professions
号 6,
p. 73-78,
発行日 1986-12-25
|
その他(別言語)の雑誌名 |
|
|
|
Bulletin of Kawasaki College of Allied Health Professions |
ISSN |
|
|
収録物識別子タイプ |
ISSN |
|
収録物識別子 |
0287-3028 |
雑誌書誌ID |
|
|
収録物識別子タイプ |
NCID |
|
収録物識別子 |
AN10067901 |